Installatie materiaal voor 4G antenne of IP camera

Hieronder vind u een opsomming van de installatie materialen, u kunt uw keus aangeven op de abonnementsovereenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. De verzendkosten bedragen € 7,95.


Muurbeugel

Muurbeugel voor bevestigen van 4G antenne of IP camera

Buisdikte 42 cm. Verkrijgbaar de volgende wandafstanden:

 • 25 cm. € 12,50 incl BTW
 • 35 cm. € 13,30 incl BTW
 • 45 cm. € 14,50 incl BTW
 • 55 cm. € 16,30 incl BTW
 • 70 cm. € 21,80 incl BTW

Paal

Paal voor het bevestigen van 4G antenne of IP camera

Met voetplaat van 15x15 cm. hoogte 130 cm. buisdikte 42 mm. Voor bevestiging op een vlakke ondergrond.

€ 21,80 incl. BTW


Buis

Buis voor het bevestigen van 4G antenne of IP camera op een mast of vlakke wand

Buisdikte 42 mm. verkrijgbaar in de volgende lengtes:

 • 50 cm. € 10,90 incl. BTW
 • 70 cm. € 13,29 incl. BTW
 • 100 cm. € 15,95 incl. BTW

Coaxial cable N-Male/SMA Duplex

Coaxial cable N-Male/SMA Duplex

Kabel bedoelt om een externe MIMO 4G/LTE antenne aan te sluiten op onze routers.

Coaxial cable N Male SMA2 Coaxial cable N Male SMA3

Verkrijgbaar in diverse lengtes:

2,5 meter € 24,14 incl. BTW
5 meter € 33,28 incl. BTW
7,5 meter € 42,35 incl. BTW
10 meter € 48,34 incl. BTW
15 meter € 66,55 incl. BTW


Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden

Basis configuratie 4ipnet HSG-326 controller

 • De controller wordt ingericht met een Privénetwerk en een Gastnetwerk. Het Privé netwerk is bedoeld voor uw eigen gebruik met andere beleidsregels als het Gastnetwerk.

 • Voor zowel het Privé als Gastnetwerk wordt een gebruiker policy aangemaakt, waar de snelheden per aangesloten apparaat geregeld worden en ook de bandbreedte verdeling tussen de gebruikers definieert.

 • Er worden 3 prijsplannen (toegangstijd en/of datavolume = prijs) aangemaakt, er zijn max. 10 prijsplannen mogelijk.

 • Het inlogportaal wordt gemaakt op basis van de standaard aanwezige template. Een logo en achtergrond kan hiervoor aangeleverd worden.

 • Het internet via het Gastnetwerk wordt aangeboden via een inlogportaal die de gast na het verbinden automatisch in beeld krijgt of via de webbrowser benaderd kan worden. Hier kan de gast inloggen met een gebruikersaccount die door u aangemaakt wordt, via pc of een ticket printer systeem, of via de Free internet optie na het invullen van een e-mail adres. Verschillende types account zijn mogelijk.

 • De HSG-326 controller heeft diverse mogelijkheden tot opslaan van sessie en gebruiker logbestanden, wij stellen dit in naar de door u aangeleverde opslaglocatie (logbestanden worden via FTP verstuurd), of wij verzorgen deze opslaglocatie voor u tegen meerkosten, informeer naar de mogelijkheden.
  Het bewaren van deze losbestanden is aan te raden. Vanwege de telecomwetgeving bent u verantwoordelijk voor het internet gebruik van uw gastgebruikers. Sessielogbestanden dienen 6 maanden bewaard te worden. Ook kan Tweeweginternet deze logbestanden gebruiken voor diagnostische doeleinden.

 • Indien u access points bestelt, worden deze in de access point monitor van de HSG-326 controller opgenomen. Indien een access point na het aansluiten een storing heeft, dan krijgt u een bericht naar een door u verstrekt e-mail adres.

 

Basis configuratie 4ipnet WHG-201 controller

 • De WHG-201 controller wordt ingericht met een Privénetwerk en 2 Gastnetwerken, bijvoorbeeld een netwerk voor de horeca en een netwerk voor gastverblijven. De WHG is geschikt om gebruikt te kunnen maken van 8 verschillende netwerken.

 • Voor alle 3 de netwerken wordt een gebruikers policy aangemaakt, waar de snelheden per aangesloten apparaat in geregeld worden en ook de bandbreedte verdeling tussen de gebruikers definieert.

 • Er worden 3 prijsplannen (toegangstijd en/of datavolume = prijs) aangemaakt, er zijn max 10 prijsplannen mogelijk.

 • Het internet via de Gastgebruik netwerken wordt aangeboden via een inlogportaal die de gast na het verbinden automatisch in beeld krijgt of via een webbrowser benaderd kan worden. Hier kan de gast inloggen met een useraccount die door u aangemaakt wordt, via pc of een ticket printer systeem, of via de Free internet optie na het invullen van een e-mail adres. Verschillende types account zijn mogelijk.
  Het inlogportaal wordt aangemaakt op basis van de standaard aanwezige template, Een logo kan hiervoor aangeleverd worden.
 • De WHG-201 controller heeft zeer uitgebreide mogelijkheden tot opslaan van sessie, gebruiker en systeem logbestanden, wij stellen dit in naar de door u aangeleverde opslag locatie (logbestanden worden via FTP verstuurd) of wij verzorgen deze opslaglocatie voor u tegen meerkosten, informeer naar de mogelijkheden.
  Het bewaren van deze losbestanden is aan te raden. Vanwege de telecomwetgeving bent u verantwoordelijk voor het internet gebruik van uw gastgebruikers. Sessielogbestanden dienen 6 maanden bewaard te worden. Ook kan Tweeweginternet deze logbestanden gebruiken voor diagnostische doeleinden.
 • Indien u een reeds bestaande Wifi infrastructuur heeft die u aan wil sluiten op deze controller neem dan contact met ons op om te kijken of uw huidige systeem hiervoor geschikt is.

 • Indien u access points bestelt, worden deze in de access point monitor van WHG-201 controller opgenomen. Indien een access point na het aansluiten een storing heeft, dan krijgt u een bericht naar een door u verstrekt e-mail adres.

Voor het aanbieden van gastgebruik kunt u bij Tweeweginternet een WiFi controller bestellen om te zorgen dat de bandbreedte eerlijk tussen uw gasten verdeeld wordt

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn exclusief BTW.
Verzendkosten bedragen € 7,95.


4ipnet HSG-326 Hotspot controller

4ipnet HSG-326 Hotspot controller

Voor kleine restaurants, hotels en campings die een betrouwbare oplossing zoeken voor gastgebruik van het internet, adviseren wij de de 4ipnet HSG326, die ook goed met satelliet internet overweg kan.

Met de HSG326 kunt u elk gastapparaat een stukje banbreedte toedelen en zelfs het toekennen van een vast te gebruiken data volume is mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk om van dit gastgebruik logbestanden op te slaan zoals wettelijk vereist is. De HSG is geschikt voor ongeveer 50 gelijktijdige apparaten/gebruikers bij voldoende bandbreedte.

Plug and play, met een basis configuratie € 699,00 excl. BTW

Voor extra wensen, zoals configuratie van een privé netwerk, verschillende account types of beleidsregels rekenen wij € 60,00 excl. BTW per uur


4ipnet WHG201 Gateway controller

4ipnet WHG201 Gateway controller

Voor bedrijven waar de 4ipnet HSG-326 te klein of te beperkt is adviseren wij de 4ipnet WHG201. Deze heeft geen intern WiFi systeem en is voorzien van een uitgebreid management systeem voor het beheer van 10 managed access points.

Deze controller is geschikt voor siuaties waarbij er meerdere ruimtes voorzien moeten worden van WiFi en er onderscheid tussen gebruikers gemaakt wordt op basis van de locatie of het type account.

Uiteraard is het mogelijk om van dit gastgebruik logbestanden op te slaan zoals wettelijk vereist is. De WHG is geschikt voor ongeveer 100 gelijktijdige apparaten/gebruikers bij voldoende bandbreedte.

Plug and play, met een basis configuratie € 999,00 excl. BTW

Voor extra wensen, zoals een gepersonaliseerd inlog scherm, rekenen wij € 60,00 excl. BTW per uur


4ipnet WTG ticket printer

4ipnet WTG ticket printer

Ticketprinter systeem voor gebruik met onze 4ipnet controllers, tot 10 verschillende accounttypes mogelijk. Automatisch inloggen met behulp van een QRcode systeem is ook mogelijk.

Indien besteld samen met één van onze controllers wordt de ticketprinter Plug and play uitgeleverd voor € 499,00 excl. BTW


WTG Papierrol

Papierrol voor de 4ipnet WTG ticket printer

Papierrol voor de 4ipnet WTG ticket printer

€ 4,99 excl. BTW


Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden

4G LTE routers / modems

Deze routers zijn zeer geschikt om te gebruiken met onze zakelijke mobiele 4G+ abonnementen die in heel Europa bruikbaar zijn

U heeft de keuze uit diverse opties: van onze standaard wireles ac router met 4G modem zonder uitgebreide configuratie mogelijkheden tot aan een volledig geconfigureerde loadbalancing 4G router router met Dualband WiFi 2,4 & 5 Ghz ac.

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten bedragen € 7,95.


Huawei B525s-23A 4G+ LTE router/modem

Huawei B525s-23A 4G+ LTE router/modem

Teltonika RUT850 automotive LTE router/modem

Teltonika RUT850 automotive LTE router/modem

Draytek Vigor 2926L router/modem

Draytek Vigor 2926L router/modem

Draytek Vigor 2926Lac WiFi router/modem

Draytek Vigor 2926Lac WiFi router/modem

Draytek Vigor 2862L router/modem

Draytek Vigor 2862L router/modem

Draytek Vigor 2862Lac WiFi router/modem

Draytek Vigor 2862Lac WiFi router/modem

Draytek Rackmountplate 29xx

Draytek Rackmountplate 29xx

Coaxial cable N-Male/SMA Duplex

Coaxial cable N-Male/SMA Duplex

Lte 12dbi Outdoor Dome Antenne 900-2600

Lte 12dbi Outdoor Dome Antenne 900-2600

Lte Panel antenne 14dbi Mimo 1

Lte Panel antenne 14dbi Mimo 1

Verzendkosten

Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden

Nieuw in het assortiment van Tweeweginternet:  IP Camera's geschikt voor satelliet internet

Door de vele vragen van onze klanten zijn wij op zoek gegaan naar een IP Camera systeem geschikt voor gebruik met satelliet internet. Doordat de data bij dit systeem lokaal opgeslagen wordt blijft het data verbruik van het systeem binnen de perken, als u de beelden vanaf een andere locatie wil zien gebruikt u alleen data zolang u daadwerkelijk beelden bekijkt.

Ons systeem is geschikt voor alle besturingssystemen en werkt op zowel pc als mobiele apparaten, wel is het nodig om een Tooway PRO Business satelliet internet abonnement te gebruiken vanwege het bereikbare publieke IP adres.

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten bedragen € 7,95.


Ubiquiti NVR

Ubiquiti Unifi NVR (Network Video Recorder)

De UniFi® NVR is voor geinstalleerd met UniFi Video software, makelijk te installeren én in gebruik. Met de NVR is het mogelijk om UniFi IP camera's te beheren en beelden daarvan op te slaan.

De UniFi® NVR maakt het mogelijk om tot 50 UniFi IP camera's te beheren op verschilende locaties. Binnen de softwae is het mogelijk om max. 26 camera's weer te geven.

unifinvr feature scalability

De UniFi® Video software is oorzien van een geavanceerde grafische interface en besturingssysteem met meerdere motion detectie zone's, e-mail alerts en live view weegave van de beelden.

Maak gebruik van de simpele software om met de Mobile UniFi Video app uw camera's te beheren en live beelden weer te geven, zowel voor Android als IOS beschikbaar.

Door de lokale opslag van beelden is deze oplossing zeer gechikt voor gebruik met satelliet technologie waarbij data volumes gehanteerd worden. Wel is het een vereiste om een bereikbaar publiek IP adres te hebben. Dit is mogelijk met een Tooway PRO business abonnement.

€ 430,00 incl. BTW

Unifi Video Camera G3 Dome

Ubiquiti Unifi Video Camera G3 Dome

Wide-Angle 1080p Dome IP Camera met infrarood nachtzicht, de UniFi® IP Camera G3 Dome is de volgende generatie IP camera's behorende bij het Ubiquiti UniFi Video surveillance management systeem. Het opnemen gebeurt in max. 1080P HD video, dag en nacht. Geadviseerd gebruik is binnen of buiten zolang het apparaat onder en overhang gemonteerd is.

 € 169,28 incl. BTW

Unifi Video Camera G3

Ubiquiti Unifi Video Camera G3

1080p Indoor/Outdoor IP Camera met Infrarood nachtzicht, de UniFi® Video Camera G3 is de volgende generatie IP camera's behorende bij het Ubiquiti UniFi Video surveillance management systeem. Het opnemen gebeurt in max. 1080P HD video, dag en nacht.

Per stuk, € 181,40 incl. BTW
Per 5 camara's betaalt u € 845,79 incl. BTW

 

IR Range extender G3

Infrared Range Extender

De optionele IR Range Extender, model UVC-G3-LED, vergroot het nachtzicht bereik tot 25 meter. Alleen geschikt voor Unifi Video Camera G3.

 € 86,90 incl. BTW

Unifi Video Camera Pro

Ubiquiti Unifi Video Camera Pro

Full HD Multi-Megapixel video camera met 3x optische zoom, de UniFi® Video Camera PRO verstuurd beelden met een 1080p resolutie en 30 FPS naar de UniFi NVR.

Deze camera heeft zowel dag en nacht een goed zicht en is zeer geschikt voor het bekijken van objecten op grotere afstand. De infrarood leds zijn voorzien van een automatische IR cut filter. 

Zowel binnen als buiten te gebruiken door de IP67 beschermingsgraad.

€ 356,95 incl. BTW

Ubiquiti ToughSwitch TS-5 PoE

Ubiquiti ToughSwitch TS-5 PoE

5 poort PoE managed switch. 5x 10/100/1000 Mbps poorten geschikt voor switching en PoE. Geschikt om UniFi IP camera's aan te sluiten zonder dat u gebruik hoeft te maken van een aparte PoE adapter.

Omdat dit een managed switch is, is het ook mogelijk om een camera op afstand een herstart te geven en de belasting van uw netwerk te monitoren.

€ 120,00 incl. BTW

Ubiquiti ToughSwitch TS-8 PRO

Ubiquiti ToughSwitch TS-8 PRO

8 poort PoE managed switch. 8x 10/100/1000 Mbps poorten geschikt voor switching en PoE. Geschikt om UniFi IP camera's aan te sluiten zonder dat u gebruik hoeft te maken van een aparte PoE adapter.

Omdat dit een managed switch is, is het ook mogelijk om een camera op afstand een herstart te geven en de belasting van uw netwerk te monitoren.

Deze switch is zeer geschikt om ook andere PoE aparaten van stroom te voorzien aangezien zowel 24 V en 48 V PoE ondersteund wordt.

€ 234,99 incl. BTW

Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden

Uiteraard kunt u bij Tweeweginternet een WiFi router geschikt voor satelliet internet bestellen

U heeft de keuze uit diverse opties: van onze standaard wireles N router met Gigabit aansluiting zonder uitgebreide configuratie mogelijkheden tot aan een volledig geconfigureerde loadbalancing VoiP router met Dualband WiFi.
Indien u het internet wil gaan gebruiken voor gastgebruik adviseren wij u een WiFi controller van 4ipnet vanwege de mogelijkehden om het data volume te beheersen en de beschikbare bandbreedte eerlijk te verdelen.

Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden, u kunt uw keus aangeven op de abonnement overeenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten bedragen € 7,95.


Draytek Vigor 2120N+

Draytek Vigor 2120N+

De Draytek Vigor 2120N+ router beschikt over Gigabit WAN en Gigabit LAN, waarmee een doorvoersnelheid van 500Mbps behaald kan worden. Daarnaast beschikt de Draytek Vigor 2120N+ ook over standaard router functionaliteiten zoals een firewall, VPN en een USB poort voor printer, storage en 3,5G/4G mogelijkheden.

Deze router wordt ingericht met een uitgaande firewall om ervoor te zorgen dat applicaties geen gebruik kunnen maken van data waar u geen controle over heeft. Denk aan updates van uw besturingssyteem of applicaties, maar ook automatische updates van uw Android of Apple apparaten. Als er nachtelijke vrije uren van toepassing zijn richten wij de router zo in dat de genoemde updates tijden de nachtelijke uren plaats vinden.

Plug and Play € 225,00 incl. BTW


Draytek Web content filtering licentie 21xx

Draytek Web content filtering licentie 21xx serie

Met behulp van Web Content Filter is het mogelijk websites met een bepaalde inhoud te blokkeren. U kunt zelf aangeven welke onderwerpen, bijvoorbeeld ‘sex’ of ‘gambling’, u wilt blokkeren. De DrayTek router zorgt ervoor dat alle ‘sex‘ of 'gambling' gerelateerde websites, indien dit is aangevinkt, niet kunnen worden geopend.

1 jaar € 60,50 incl. BTW


Draytek 2133ac

Draytek Vigor 2133ac

De Draytek Vigor 2133ac beschikt over 1 Gigabit WAN poort, 4 Gigabit LAN poorten en een 802.11ac wireless access point met externe antennes. Daarnaast beschikt de Vigor 2133ac over een firewall, VPN, 2 USB poorten voor printer en storage, kunnen 4 LAN subnetten met 802.1Q worden aangemaakt en biedt de router IPTV ondersteuning. De router ondersteunt zowel IPv4 als ook IPv6.

Deze router wordt ingericht met een uitgaande firewall om ervoor te zorgen dat applicaties geen gebruik kunnen maken van data waar u geen controle over heeft. Denk aan updates van uw besturingssyteem of applicaties, maar ook automatische updates van uw Android of Apple apparaten. Als er nachtelijke vrije uren van toepassing zijn richten wij de router zo in dat de genoemde updates tijden de nachtelijke uren plaats vinden.

Plug and Play € 279,00 incl. BTW


Draytek Vigor 2926ac

Draytek Vigor 2926ac

De Draytek Vigor 2925ac is een betrouwbare router met uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor de klein zakelijke markt. De router heeft 2 Gigabit WAN poorten, 4 Gigabit LAN poorten, 2 USB poorten. Door integratie van multiple LAN subnetten kunnen vijf gescheiden LAN netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen, IP camera's of meerdere bedrijven. De Draytek Vigor 2926ac maakt gebruik van de 802.11ac WiFi standaard en beschikt over concurrent dual band.

Deze router wordt ingericht met een uitgaande firewall om ervoor te zorgen dat applicaties geen gebruik kunnen maken van data waar u geen controle over heeft. Denk aan updates van uw besturingssyteem of applicaties, maar ook automatische updates van uw Android of Apple apparaten. Als er nachtelijke vrije uren van toepassing zijn richten wij de router zo in dat de genoemde updates tijden de nachtelijke uren plaats vinden.

Overige geavanceerde configuraties worden op basis van nacalculatie berekend, hierbij kunt u denken aan het combineren van satelliet internet en een trage andere internet verbinding of het redundant maken van uw internetverbinding. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van onze loadbalancing routers.

Plug and play met basis configuratie € 376,31 incl. BTW
Configureren geavanceerde opties, per uur € 72,60 incl. BTW

 


Draytek Web content filtering licentie 29xx

Draytek Web content filtering licentie 29xx serie

Met behulp van Web Content Filter is het mogelijk websites met een bepaalde inhoud te blokkeren. U kunt zelf aangeven welke onderwerpen, bijvoorbeeld ‘sex’ of ‘gambling’, u wilt blokkeren. De DrayTek router zorgt ervoor dat alle ‘sex‘ of 'gambling' gerelateerde websites, indien dit is aangevinkt, niet kunnen worden geopend.

1 jaar € 107,69 incl. BTW


Draytek Vigor 2926Vac

Draytek Vigor 2926Vac

De Draytek Vigor 2926ac is een betrouwbare router met uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor de klein zakelijke markt. De router heeft 2 Gigabit WAN poorten, 4 Gigabit LAN poorten en 4G/3,5G ondersteuning op de USB poorten. Door integratie van multiple LAN subnetten kunnen vijf gescheiden LAN netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen, IP camera's of meerdere bedrijven. De Draytek Vigor 2926ac maakt gebruik van de 802.11ac WiFi standaard en beschikt over concurrent dual band. De Draytek Vigor 2926Vac beschikt over 2 FXS poorten en 1 life line poort voor VoIP toepassingen.

Deze router wordt ingericht met een uitgaande firewall om ervoor te zorgen dat applicaties geen gebruik kunnen maken van data waar u geen controle over heeft. Denk aan updates van uw besturingssyteem of applicaties, maar ook automatische updates van uw Android of Apple apparaten. Als er nachtelijke vrije uren van toepassing zijn richten wij de router zo in dat de genoemde updates tijden de nachtelijke uren plaats vinden.

Overige geavanceerde configuraties worden op basis van nacalculatie berekend, hierbij kunt u denken aan het combineren van satelliet internet en een trage andere internet verbinding of het redundant maken van uw internetverbinding. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van onze loadbalancing routers.

Plug and play met basis configuratie € 435,00 incl. BTW
Configureren geavanceerde opties, per uur € 72,60 incl. BTW

 


Draytek Rackmountplate 29xx

Rackmount plate voor de Draytek 29xx serie

hiermee kunt u de Draytek Vigor 29xx in een 19 inch serverkast monteren, indien meebesteld met Draytek 29xx router € 50,00 incl. BTW


Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden

Uiteraard kunt u bij Tweeweginternet de benodigde installatie materialen voor satelliet internet bestellen

De Tooway installatie set heeft buismateriaal nodig van 60 mm. paaldikte.

Hieronder vind u een opsomming van de installatie materialen, u kunt uw keus aangeven op de abonnementsovereenkomst of hier het bestelformulier downloaden. Als u niet weet wat voor u de beste keuze is, informeren wij u hier graag over verder. Prijzen zijn inclusief BTW. De verzendkosten bedragen € 7,95.


Muurbeugel

Zware kwaliteit muurbeugel wand afstand 50cm. buisdikte 60 mm. € 25,00 incl BTW


Tegelvoet 60x40

Tegelvoet met paal van 1 meter, buisdikte 60 mm. geschikt voor tegels van 60cm. x 40cm. € 75,00 incl. BTW


Tegelvoet 30x30

Tegelvoet met paal van 1 meter, buisdikte 60 mm. geschikt voor tegels van 30cm. x 30cm. € 68,97 incl. BTW


Tegelvoet demontabel 60x40

Demontabele Tegelvoet met paal van 1 meter, buisdikte 60 mm. geschikt voor tegels van 60cm. x 40cm. € 76,82 incl. BTW


Paal

Paal van 1,5 meter, buisdikte 60 mm. € 30,20 incl. BTW
Paal van 2 meter, buisdikte 60 mm. € 35,70 incl. BTW


Klemmen voor buis

Klembevestiging voor paal, te bestellen in diverse maten:
10 cm. € 14,95
20 cm. € 16,52
30 cm. € 17,97
40 cm. € 20,99
50 cm. € 22,39
Prijzen zijn incl. BTW


Extra lengte COAX

Coax kabel verlenging t.o.v. standaard meegeleverde kabel, per meter € 1,10 incl. BTW


PushOn connector

10 Push-on connectoren voor simpele montage zonder speciale gereedschappen € 9,10 incl. BTW


F Connector Compressie Set

Connector Compressie Set, complete set om COAX kabel met Compressie F connectoren te verbinden. Inclusief 100 meter Wavefield CU COAX kabel € 149,00 incl. BTW


Compressie F Connector

10 Compressie F Connectoren voor buiten gebruik, met geintegreerde afsluitring € 9,10 incl. BTW


Compressietang

Compressietang, geschikt voor montage van compressie F connectoren € 49,00 incl. BTW


Coax Kabel Stripper

Coax Kabel Stripper, striptool om de COAX kabel voor te bereiden voorgebruik met de PushOn of Compressie F connector € 12,50 incl. BTW


Wavefield COAX

Rol COAX kabel Wavefield CU 100 meter € 71,39 incl. BTW


Ören HD113, Flame retardant COAX

Rol COAX kabel Ören HD113, Flame retardant class A+ Kabel Keur gecertificeerd 100 meter € 180,00 incl. BTW


Verzendkosten bedragen € 7,95 incl. BTW
Bestelformulier downloaden