Over ons

In juli 2010 zijn Ricardo Wijthoef en Antoinette Evers gestart met het bedrijf Wijthoef ICT. Dit bedrijf richt zich op WiFi oplossingen voor horeca en recreatie bedrijven. Door de vraag van onze klanten in gebieden waar geen bekabeld internet mogelijk was zijn wij in 2011 in aanraking gekomen met satelliet internet en na enige tijd zijn wij met Tweeweginternet gestart om ons meer te richten op het bieden van oplossingen in gebieden waar de internetvoorziening slecht is.

Sinds 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in (internet) bandbreedte verdeling waardoor ondanks de beperkingen van satelliet internet er toch een goede internet ervaring ontstaat. Hierdoor kan satelliet internet ook ingezet worden voor gastgebruik in de recreatie sector. Wij maken gebruik van firewalls en webcontent filters om data gebruik te beperken en indien nodig wifi controllers om de data eerlijk tussen de gebruikers te verdelen.

In 2017 zijn wij ons ook gaan toeleggen op ADSL/VDSL en 4G verbindingen.

In memoriam Ricardo Wijthoef

 

Oktober 2020 werd Ricardo ziek. Hij bleek Acute Lymfatische Leukemie te hebben. De vooruitzichten waren goed maar door een complicatie is Ricardo op 29 december 2020 overleden.

 

 

Zo goed en zo kwaad als het ging heeft Antoinette Tweeweginternet voortgezet en in april 2022 is Micael Groot het Tweeweginternet team komen versterken.

Vanaf 1 juni 2024 zal Micael Groot de activiteiten van Tweeweginternet overnemen en onderbrengen binnen zijn bedrijf Titan Telecom. Klik hier voor meer informatie over Titan Telecom.