loading...

Tooway satelliet internet

Overal
Voor iedereen
Simpel
Snel

Satteliet internet is vrijwel overal mogelijk  100% dekking van snel internet in heel Europa

Satelliet internet is beschikbaar in heel Europa. U hoeft niet te wachten tot er eindelijk een kabel naar uw huis gelegd wordt, of dit voor veel geld zelf aan laten leggen.

Satelliet internet is niet afhankelijk van de locatie, vrij zicht op het zuiden is wat belangrijk is. Met internet via de satelliet geniet u van hoge snelheden en een stabiele verbinding. U kunt behalve internetten ook telefoneren (VOIP) via satelliet internet.

Voor afgelegen campings, vakantieparken, hotels, scholen e.d. kunnen wij satelliet internet in combinatie met een WiFi netwerk leveren.

Satelliet internet is ideaal voor locaties waar geen kabel voor handen is en waar ADSL een belabberde snelheid biedt.

Satelliet internet voor iedereen!  Flexibele abonnementen die in elk budget passen

Satelliet internet is bedoeld voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Kijk bij onze abonnementen voor de mogelijkheden. U heeft al een Tooway abonnement vanaf € 0,80 per dag. Of u het satelliet internet wilt gaan gebruiken voor uw bedrijf of thuis, er is een abonnement dat bij u past.

Met satelliet internet is het mogelijk om gebruik te maken van gratis Voice over IP (VoIP) diensten zoals Skype.

U kunt ook een WiFi router bestellen waarmee u het satelliet internet internet draadloos kunt delen met meerdere gebruikers.

Simple large  Aansluiten en u kunt van start

Online komen met Tweeweginternet is simpel. U heeft een satelliet schotel, een satelliet modem en een abonnement nodig. Wij bieden u de keuze uit verschillende abonnementen. Voor een standaard installatie bedrag kunnen wij de set voor u installeren op locatie (binnen Nederland).

Indien u zelf een handige doe-het-zelver bent, u heeft bijvoorbeeld zelf uw Canal digitaal schotel geïnstalleerd, kunt u waarschijnlijk de set zelf installeren. Bekijk onze installatie video en beoordeel of u de installatie zelf uit kunt voeren.

Als uw systeem geplaatst is, sluit u uw computer aan op de netwerk aansluiting op het modem en u bent online. Indien u het internet wilt delen met meerdere gebruikers of apparaten, kunt u een router aansluiten, bekijk hier de routers die wij  kunnen leveren.

U heeft geen kabel of telefoonlijn nodig en het internet staat altijd aan net als de kabel of ADSL aansluiting.

Breedband satelliet internet van Tweeweginternet  Breedband satelliet internet in uw huis of bedrijf

Tegenwoordig is het mogelijk om internet via de sateliet via de nieuwe KA band technologie te leveren. Hierdoor is het mogelijk om snelheden tot 30 Mbps download en 6 Mbps upload te halen, met onze zakelijke abonnementen is het zelfs mogelijk om snelheden tot 50 Mbps download en 10 Mbps upload te halen! U verbindt uw computer met het internet door een snelle verbinding met de KA-SAT satelliet van Tooway.

Tooway is tot 180 keer sneller dan een inbelverbinding en tot 20 keer sneller dan menige ADSL verbinding in de buitengebieden. Een satelliet schotel en een modem is alles wat u nodig heeft. Welk product voor u de beste keuze is, is afhankelijk van de manier waarop u het internet wil gebruiken.

Van Thuis gebruikers tot Zakelijke gebruikers, Tweeweginternet kan vaak een oplossing bieden!